Formidling, outreach og undervisning

Teknologihistorie DTU formidler viden om mennesker, historie og teknologi. Sammen med DTU's forskere sætter vi naturvidenskab og teknologi under den historiske lup og stiller samfundsrelevante og kritiske spørgsmål. Læs mere her på siden om vores tilbud til studerende og ansatte på DTU samt børn, unge og den brede offentlighed. 

Om vores formidling

Teknologihistorie DTU formidler DTU's historie og de mange fortællinger om teknologi, mennesker og samfund, som DTU's historiske samling rummer. Vi henvender os til et bredt publikum både inden og uden for DTU og fortæller med både ord, genstande og billeder. 

"Formålet med Teknologihistorie DTU's formidling er at give omverdenen et indblik i og forståelse for, hvordan ingeniørfaget, tekniske videnskaber og institutionen DTU gennem tiden og frem til i dag har virket og fortsat virker for mennesker og for samfundet."
- Formidlingsstrategien ROOTS 

Vi formidler både for at styrke den faglige identitet på DTU og for at udbrede viden om DTU's historie og teknologihistorie i det øvrige samfund. Her på siden kan du læse om de forskellige muligheder for at opleve DTU's historie, den historiske samling og dansk og international ingeniørhistorie. 

Vi samarbejder gerne med forskere og formidlere inden og uden for DTU, så tag fat i os, hvis du har en projektidé inden for emnerne naturvidenskab, teknologi og samfund, hvor vi kan bidrage med et historisk perspektiv.